Maurice Reijm ziet architectuur als een omhulling van een activiteit. Hierin staan de wensen van de klant altijd centraal en zijn daarom uitgangspunt. Daarna komt de ruimte, in combinatie met het doel, het budget, materialisering et cetera. Maurice neemt serieus de tijd om heel goed te begrijpen wat de klant wil bereiken en vraagt door waar informatie mist om verder mee te kunnen. Mede daardoor is zijn ervaring dat de eerste concepten al vaak goed vallen, waarbij altijd verrassende opties de ruimte krijgen om het doel te bereiken. In goede samenspraak leidt dit in enkele stappen altijd tot het plan.

Er wordt gewerkt met helder ontwerp, waarbij gedetailleerd wordt nagedacht en geadviseerd over materialisatie en technologie. Ontwerp, herontwerp, verbouwing of uitbreiding, Maurice is van al die markten thuis. De nadruk ligt altijd op de wensen van de klant, naast aandacht voor stijlvol verbinden met de bestaande situatie.

Van eerste schets tot en met begeleiding van de uitvoering, in alle fasen kan Maurice worden ingezet. Die keuze is aan de klant en de inzet kan ook gaandeweg worden bijgesteld, als daarvoor ruimte is natuurlijk. En ook wanneer een project al loopt en u loopt tegen vragen of zorgen aan, is advies en inzet mogelijk. Wilt u meer weten over wat Maurice te bieden heeft of een eerste, vrijblijvend overleg? Neem gerust contact op.